De aanvraag is voor veel evenementen het eerste contact met de opdrachtgever en dient daarom gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en een goede presentatie van je assortiment te zijn. Daarom hebben wij het design van de aanvraagmodule verbeterd en een nieuwe versie geïntroduceerd.

De nieuwe aanvraagmodule gebruiken

Je kunt gewoon je bestaande aanvraagmodules in MICE Operations gebruiken voor de nieuwe aanvraagmodule. Alle instellingen en teksten worden hierbij automatisch overgenomen.

De aanvraagmodule kan als losse pagina gebruikt worden of kan volledig geïntegreerd worden in je website als prachtige wizard. Kijk voor een voorbeeld op https://app.miceoperations.com/widget/b34ef461cb68

De aanvraagmodule installeren op je website

Om de nieuwe aanvraagmodule in je website te integreren bieden we de volgende mogelijkheden.

Op je WordPress site installeren

Met de WordPress plugin van MICE Operations is het installeren van de aanvraagmodule op je WordPress site makkelijker dan ooit.

Lees meer

Met de scriptcode installeren

In alle andere gevallen maak je gebruik van een scriptcode om de aanvraagmodule in je website integreren. Hiervoor heb je basiskennis van HTML nodig.

Lees meer

Natuurlijk kun je ook zonder de widgetcode linken naar de aanvraagmodule. De aanvraagmodule wordt dan in een nieuwe pagina geopend, zoals het eerdere voorbeeld.

En zo makkelijk is het om te starten met de nieuwe aanvraagmodule.

Een aanvraagmodule openen

In een popup

De nieuwe aanvraagmodule wordt in je website standaard geopend in een popup. Zo heeft de gebruiker de maximale aandacht voor jouw aanbod. Hiervoor gebruik je de standaardlink die je vindt bij de instellingen van je aanvraagmodule.

Deze link ziet er als volgt uit:

https://app.miceoperations.com/widget/0df2ad69968b (voorbeeld)

P.S. Deze link kun je ook gebruiken op websites zonder widgetcode. Je komt dan op een nette pagina met de aanvraagmodule. Probeer het maar eens met bovenstaande link.

In de pagina

Met de oude widgetcode werd de aanvraagmodule altijd in de pagina ingesloten. De nieuwe aanvraagmodule ondersteunt deze mogelijkheid ook nog steeds, maar het is stukken eenvoudiger geworden om de aanvraagmodule in je pagina te plaatsen.