Het is natuurlijk belangrijk dat iedere factuur een factuurnummer heeft.

Maar hoe stel je deze nou in binnen MICE?

Stap 1: Ga naar beheer (klik in de blauwe menubalk op het tandwieltje rechtsboven)

Stap 2: Klik in het linker keuzemenu onder het kopje instellingen op facturatie

Stap 3: Scroll naar onder tot het kopje 'Factuurnummer template'

Hier kunt u vervolgens uw factuurnummer aanmaken.

Hier staat bij hoe u dit in moet vullen.

(Y) heel jaartal 2020

(y) verkort jaartal 20

Vervolgens krijgt u rechts te zien wat u eerst volgende factuurnummer is.

Let er dus op wanneer u op de helft van het jaar u eerste factuurnummer aanmaakt dat u start met het nummer waar u gebleven was. Als voorbeeld wanneer u laatste factuurnummer eindigde op 20

[y]00021 = 2000021