De aanvraagmodule op je Wix site installeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Belangrijk:

Zorg ervoor dat je website gepubliceerd is en aan een domein gekoppeld is voordat je begint.

Aangepaste code toevoegen aan je website

1. Ga naar Instellingen in het dashboard van je website.

2. Klik op het aangepaste code tabblad in het gedeelte geavanceerd.

3. Klik rechtsboven op + aangepaste code toevoegen

4. Plak het codefragment in het tekstvak.

<script src="https://app.miceoperations.com/widget/widget.js"></script>
  5. Voer een codenaam in.
    Tip: Geef je code een naam die gemakkelijk te herkennen is, zodat je het later snel kunt opsporen.

6. Selecteer een optie onder code toevoegen aan pagina's:

• Alle pagina's: Hiermee wordt de code toegevoegd aan alle pagina's van je website, inclusief eventuele nieuwe pagina's die je in de toekomst gaat maken. Kies of je de code slechts één keer per bezoek wilt laden, of op elke pagina die je bezoeker opent.

• Kies specifieke pagina's: Gebruik het vervolgkeuzemenu om de relevante pagina's te selecteren.

7. Kies waar de code geplaatst moet worden onder code plaatsen in:

• Hoofd

• Hoofdtekst - start

• Hoofdtekst - eind

8. Klik op toepassen

Opmerkingen:

• Je codefragmenten zijn gekoppeld aan een specifiek domein. Als je een ander domein aan je website toewijst worden je codefragmenten verwijderd. Je hoeft geen codefragmenten toe te voegen aan je secundaire domein; alle verkeer wordt omgeleid naar je primaire domein.

• Om ervoor te zorgen dat je website voldoet aan privacywetten zoals de GDPR, raden we je aan om je aangepaste code te categoriseren.

Inspiratie voor de aanvraagmodule

Zie ook