Aanvraagmodule
FAQ
Hoe kan ik mijn aanvraagmodule uitproberen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je de aanvraagmodule ingericht en wil je deze uitproberen zonder het op je website te plaatsen? Dat kan! In dit artikel lees je hier meer over.

Widget link

De aanvraagmodule kun je zelf uitproberen door de widget link te kopiëren en plakken in de adresbalk van je browser. Het is ook mogelijk om daadwerkelijk een aanvraag in te dienen. Handig om te ontdekken hoe aanvragen verwerkt worden in je systeem!

De widget link vind je terug bij de instellingen van de aanvraagmodule in de beheeromgeving (beheer > aanvraagmodules).

Klik op het "klembord" icoontje rechts van de widget link om de link te kopiëren.

Widget preview

Bij de instellingen van de aanvraagmodule in beheer zie je een preview van de aanvraagmodule. Deze tool toont hoe informatie wordt gepresenteerd aan de opdrachtgever. De Preview-optie is een waardevol hulpmiddel om ervoor te zorgen dat de informatie correct en overzichtelijk wordt weergegeven op verschillende apparaten zoals smartphones en laptops.

Door gebruik te maken van de Preview-functie, kun je de lay-out, de opmaak en de volledigheid van de gegevens controleren.

FAQ

Waarom zie ik aanpassingen niet direct terug in de aanvraagmodule?

Je dient het scherm van de aanvraagmodule eerst te verversen (refresh) waarna de nieuwe instellingen zichtbaar zijn. Vaak werkt het ook om een stap terug te gaan in het aanvraag process.